Mänguasjad

pusled plastik 6tk farmiloomad
Viimased tooted laos
Mänguasjad

pusled plastik 6tk farmiloomad

03463
32,90 €
Pusle suurus 19*19cm Kuus erinevat plastikust puslet, iga pusle on eraldi alusel. Üks pusle koosneb 9st tükist.
Magnetmäng „Värvid ja numbrid“
Toode tellimisega!
59,90 €
Komplektis on 4 mängualust(lepatriinu, kala, kilpkonn, tigu), 96 magnetnuppu, 2 puidust täringut. Iga loom mängulaual on jagatud 6 erineva värvi vahel, lapsed saavad mängulauda täita niisama või siis täringute abil(1 täring on värvidega, teine numbritega).
Punumismäng TISSACOLOR
Toode tellimisega!
Motoorika

Punumismäng TISSACOLOR

373793
29,90 €
Väga tugev punumismäng puidust alusel, kaasas ka õppekaardid ning 9 punumisriba. Puidust alusel olevad ribad on tugevast kummist, punumisribad tugevast tekstiilist.
45,50 €
Antud mäng tutvustab inimese 5 meelt- haistmine, kompimine, nägemine, maitsmine ning kuulmine. See on mõeldud keeleõppeks, sorteerimiseks ning lotomänguks.
Sorteerimismäng "Loomad"
Viimased tooted laos
Keeleõpe

Sorteerimismäng "Loomad"

305180
47,90 €
Mäng suurendab laste sõnavara, julgustab lapsi arutlema, seoseid looma ning loomi tundma. Komplektis on 4 alust, 20 juhendikaarti ning 50 sorteerimiskaarti.
Magnetklotside komplekt 80 osa. Komplektis 40 ruudu kujulist seest tühja klotsi ja 40 klotsidesse lükitavat tähe- ja numbriplaati. Plaadid on kahepoolsed.   Klotsid ühilduvad teiste samalaadsete magnetklotsidega nagu Connectix jt.
Komplektis on 14 röntgenpilti ning 14 looma pilti vastavalt röntgenile. Tugevad ja kvaliteetsed pildid imetajatest, roomajatest, kahepaiksetest, kaladest ning lindudest.
Mänguasjad

Täringud muster+ värv 4tk

02208
23,90 €
Komplektis on 4 täringut- 2 mustriga ja 2 värviga. Ühel täringul on kergemad mustrid, teisel raskemad. Lapsed veeretavad vastavalt tasemele üht mustri täringut ning 1 värvi oma. Seejärel joonistavad ette antud mustri vastavalt värvile. Teine värvitäring võtke kasutusele värviõppe ajal, veeretades 2 värvitäringut, joonistage vastav muster just seda värvi,...
53,60 €
Komplektis kolm erinevat plastikust teemapilti, mis sobivad dialoog, suhtlemine, dialo, life, dialo fun, explora mängudele. Pildid on kahepoolsed ja on mõeldud lastele, et arendada tähelepanu ning jutustamisoskust. 
Kuvatakse 1–24 toodet (kokku 383)
Product added to wishlist

Me kasutame küpsiseid. Kui sa kasutad lehte edasi, eeldame, et oled sellega nõus.