Markerid

tekstiilimarkerid

tekstiilimarkerid 10 pastelset tooni

55352
13,60 €
Spetsiaalsed markerid tektiili kaunistamiseks. 10 pastelset tooni.  Kanna puhtale kangale , lase kuivada ja triigi kinnitamiseks 5 minutit. Toode on siis pesukindel 40 kraadi juures.
13,60 €
Spetsiaalsed akrüülmarkerid tenniste kaunistamiseks. 9 metalset tooni + valge marker.  Kanna puhtale, rasvavabale tootele. lase kuivada 24 tundi 
tekstiilimarkerid

tekstiilimarkerid 12 erksat värvi

55321
15,30 €
Spetsiaalsed markerid tektiili kaunistamiseks. 11 erksat tooni + valge.  Kanna puhtale kangale , lase kuivada ja triigi kinnitamiseks 5 minutit. Toode on siis pesukindel 40 kraadi juures.
11,40 €
Väga hea kvaliteediga Securit kriidimarkerid sobivad tekstide ja piltide joonistamiseks mitmetel pindadel: tahvel, klaas, plastik, metall, peegel, keraamika. Markeriga saab kiiresti ja lihtsasti tahvlitele kirja panna päevapakkumised, menüüd, tervitused, soovitused või muu info. Mugav kasutada restoranis, baaris, kohvikus ning kauplustes. Suurepärane...
veekindlad markerid

marker veekindel Pentel 1,2mm valge

25357
3,35 €
 permanentne marker ümaratipuline , kuivab kiiresti, veekindel.  Sobib kõikide pindade kaunistamiseks. Toodetud Jaapanis
9,75 €
Valgetahvlimarker pumbaga. Pumpsüsteem aitab aktiveerida tindi pealevoolu ja vältida markeri kuivamist. Hea pigmendiga tint on lihtsalt eemaldatav siledatelt pindadelt. Korpus valmistatud 50% ümbertöötatud materjalist. Ümar ots, joone laius kuni 6,0 mm. Komplekti kuulub neli tahvlimarkerit - punane, sinine, roheline, must.
Kontoritarbed

marker valgele tahvlile maxiflo

00010
2,60 €
Marker valgele tahvlile kirjutamiseks. Vedela tindi ja pumbaga - ei lase markeril kuivada. Ksüleeni- ja tolüeenivabad. Ümara otsaga. Joone laius: 4 mm.
9,95 €
Markeril on kiiresti kuivav, veebaasil tint. Komplektis on 5 värvi (must, punane, sinine, kollane ja roheline), markeri joone laius 2-3 mm. Pesemiskindel kuni 60c pärast fikseerimist. Fikseerimiseks kasutada disainil triikrauda (ilma auruta). Vältida markeri kokkupuudet nahaga, võib tekitada allergilist reaktsiooni!  
9,90 €
Markeril on kiiresti kuivav, veebaasil tint. Komplektis on 5 värvi (must, heleroheline ja kolm erinevat tooni sinist), markeri joone laius 2-3 mm. Pesemiskindel kuni 60c pärast fikseerimist. Fikseerimiseks kasutada disainil triikrauda (ilma auruta). Vältida markeri kokkupuudet nahaga, võib tekitada allergilist reaktsiooni!  
Tööõpetuse tunniks

Tekstiilimarker 8tk.

701295
9,75 €
8 erinevat värvi. Laske kuivada 15 minutit, seejärel triikige pahemalt poolelt. Peale värvide kinnitamist võib pesta max 40 kraadi juures.
1,25 €
 Fluo Peps markerites kasutatakse kvaliteetset valguskindlat tinti, mille ühtlane vool annab markerile suure töökindluse. Võib kasutada kõigil paberitüüpidel. Flex on eriti pehme otsaga marker.  Kaldus ots (1 kuni 5 mm joon) ja täiuslik kontakt paberi pinnaga, isegi ebatasaste pindadega.
Koolikaupade ettetellimine

Kriidimarkeri komplekt 8tk

240201
10,00 €
8 erksat neoonvärvi . saab kirjutada-joonistada tahvlile, klaasile, peeglile, metallile. Enne kriidi markeri kasutamist: raputada markerit, aseta markeri ots paberile ning vajuta paar korda ettevaatlikult kuni markeri otsas on näha tinti. Maha pühitav niiske lapiga.
19,15 €
Veepõhine  tekstiilimarker on kodus, koolis ja huviringides kasutamiseks ning sobib hästi enamike heledate naturaalsete tekstiilide (kuni 20% tehiskiudu) jaoks, millel ei ole kasutatud viimistlusi ega kangapehmendajaid. Fikseerimise (triikimine või praeahjus kuumutamine 150°C/8min) järel on kangamarker valguskindel, pestav temperatuuril kuni 40°C ning...
Kuvatakse 1–24 toodet (kokku 94)
Product added to wishlist

Me kasutame küpsiseid. Kui sa kasutad lehte edasi, eeldame, et oled sellega nõus.